perjantai 27. elokuuta 2010

Rautalangasta se on väännettäväOsallistuin Salon uuden askarteluliikkeen Mulperin kurssille keskiviikkona. Tämä oli siis ensikosketuksen tähän harrastukseen. Olin varma, että parissa tunnissa ei paljoa ehdi, mutta väärässä olin. Tässä on siis sudenkorento, parit sydämet ja naulakko.
Porukka oli mukavaa, vaikka ensimmäistä kertaa näin heidät. Puodinpitäjä Minna oli erittäin avulias ja idearikas. Olenkin ilmoittautunut jo parille seuraavalle kurssille. Minnalla on myös blogi: Askartelupuoti Mulperin -blogi, mistä löytyy kaikkea mahdollista sekä mahdotonta.

Pelottaa vaan, että ei saisi enää tutustua mihinkään uuteen, koska nurkat pursuavat muutenkin kaikesta tarpeellisesta. Mies on ihan kypsänä kun mihinkään ei enää mahdu. Aina on jossain terää, poraa tai leikkuria, helmiä, jne. Näyttäisi nyt vaan siltä, että minua kiinnostaa lähes kaikki askarteluun ja kädentaitoihin liittyvä. Niin se on!


15 kommenttia:

 1. Kiitos kommentistasi jonka olit blogiini jättänyt, Ilahdutti suuresti.
  Vastavierailulla siis olen ja kivalta näyttää täällä. Näin sitä löytää kommenttien avulla aina uusiin ja uusiin blogeihin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Googletin rautalangan ja päädyin blogiisi. Ihanaa kun jokaisella aiheella löytää uusia kiinnostavia kohteita! Sulla oli monipuolinen tarjonta =)

  VastaaPoista
 3. eikö sormet olleet yhtään kipeät?;)

  VastaaPoista
 4. Moi Minna! Ei yhtään, oon tottunut näprääjä =)

  VastaaPoista
 5. Kiva kun kävit blogissani. Sitä kautta tulin vastavierailulle ja huomasinkin, että Saloon oli avattu uusi askartelukauppa. Harmi kun en ollut tätä viikolla huomannut kun kävin viimeksi Salossa. Tulee aina mökkireissuilla käytyä Salossakin torikahveilla ja muutenkin. Ensi kerralla sitten katsastamaan tämäkin kauppa ;)

  VastaaPoista
 6. Moi Maiju, tervetuloa blogivierailulle! Askartelukauppa on ihan hetki sitten avattu, elokuussa muistaakseni. Torikahvit on legendaariset =). Leimailutaivasta odotellessa =)

  VastaaPoista
 7. voih, nää on ihania :) mäkin jossain vaiheessa vääntelin, mutta mites se(kin) homma nyt onkin jääny. Pitääkin vissiin ottaa itseään niskasta kiinni ja ruveta yleensäkin tekemään jotain. Kiitos, kun herättelit mua taas horroksesta blogin suhteen. Juu ja se Leimailutaivas!

  VastaaPoista
 8. Tuo ensimmäisesi kolahti eli tuo sudenkorento ( muutenkin tykkään näistä sudenkorentoaiheista). Se on jotenkin niin hyväntuulen kieputus, että :)

  VastaaPoista
 9. kiitos vielä Maijulle, oli kiva nähdä ja asioida kanssasi =)

  Marjo, kiva kuulla sinustakin!

  VastaaPoista
 10. Kivannäköisiä! Mulle tuli aivan sama olo rautalankaa vääntäessä. Aika ei riitä ja haluaisin neuloakin enemmän. Mutta rautalanka tuntuu aivan ihanalta materiaalilta ja antaa tosi paljon mahdollisuuksia!

  VastaaPoista
 11. Kiittis Sukka-Mari! Rautalanka on kyllä ihana materiaali!

  VastaaPoista
 12. Moi! Kävin kurkkaamassa blogissasi ja taas olet värkkäillyt kaikkea ihanaa. Nämä jutut kyl sopii sulle kuin nenä päähän...heh heh kun on tuo nenäpäiväkin tulossa...
  Tykkäsin valtavasti siitä rautalankasydämestä, jossa on niitä helmiä, aivan ihana, yksinkertaisen kaunis
  T:Sippe

  VastaaPoista
 13. Kiitos Sippe, ja kiitos myös synttärikortista! =)

  VastaaPoista
 14. Moi olen täältä pohjoisesta enkä löydä mistään mustaa rautalankaa osaateko sanoa mistä vois tilata eri vahvusta mustaa rautalankaa meillä ei ole täällä kunnon askartelukauppoja ja olen rautakaupatkin kiertänyt :(

  VastaaPoista
 15. Kyllä Mulperikin lähettää, tällä hetkellä on 1,2mm ja 1,8mm paksumpaa rautalankaa ja oohuempaa on 0,30mm ja 0,65mm... Eli hänen kaupan yhteystiedot löydät mun tuosta sivupalkista.

  VastaaPoista