keskiviikko 4. elokuuta 2010

Lomani kuvina

9 kommenttia:

 1. Ihana kuvasarja. Rantaa ja pieniä sekä suurempia jalanjälkiä:) Minulle jäi hieman kysymysmerkiksi, kummalla puolella hiekkaa sitä on kävelty. Ala - vai yläpuolella:). Hyvää ruokaa ja vielä alemyyntejäkin... nih. Voiko sitä mukavampaa lomaa ollakaan :)

  VastaaPoista
 2. Niin ihanan ihania noi sun sormukses. Upeit.piti mennä tänää tonen kahvilaan niit kattoon, mut en kerenny. Mut, jos tahdon tommotten, niin onks ne eri kokossii, vai mikä ontoi naru, millä ne on kasattu,et joustaaks ne mun nakkisormen kokosiks?????
  -Marketta

  VastaaPoista
 3. Kiitos Marketta kehuista! Sormuksia on erikokoisia nakkisormille kirppusormille ja siltä väliltä =). Materiaalina lasihelmet ja joustava nylonlanka.Voin myös tilauksesta tehdä ihan oman kokoisen ja näköisen. Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse helmiaska@gmail.com

  Kiitos jo etukäteen!

  VastaaPoista
 4. Marjo, eikö oo ihana optinen harha se jalanjälkikuva =)

  VastaaPoista
 5. heip vielä. Luulen, ett yritän ehtiä tonen kahvilaan noita kattoon. Kiva kuulla, että on eri kokoisia. Vielä kerran, ovat tosi hienoja.
  -Marketta

  VastaaPoista
 6. :D Hyvä että oli vain optinen harha, etten muita harhoja ala näkemään :D Katsoin nuo jalanjälkikuvat uudelleen ja kyllä ne minusta jotenkin näyttävät sille, että siellä hiekan alapuolella on joku tepastellut :D

  VastaaPoista
 7. Kun kuvaa osaa katsoa oikein, huomaat että kyllä ne on painaumat yläpuolelta =)

  VastaaPoista
 8. Aivan ihania kuvia. Erityisesti noi ruokakuvat. Namskis! ;) Ja noi jalanjäljet on tosi hauskat. :) Nyt vasta eksyin tänne.
  -Nonna

  VastaaPoista
 9. Kiitos Nonna! Parempi myöhään jne. =)

  VastaaPoista