maanantai 9. elokuuta 2010

Hangon makaronitehdas

Jee, vihdoinkin päästiin tänne, oli jo aikakin!

Hangon Makaronitehdas Oy. on Hangon makasiineilla sijaitseva Italialaiseen ruokaan keskittynyt ravintola. He tekevät itse tuorepastaa ja niihin maukkaita kastikkeita.
Vaikeaa oli kuvata, ettei tule tuntemattomien ihmisten kuvia blogiin. Onneksi tähän kuvaan osuivat henkilökunnan edustajat. Tunnelma ja ympäristö oli ihanan tunnelmallinen. Pöydissä oli kukkien tilalla tuoreyrttejä.

Minä söin päivän erikoista, joka oli sieni-lammaskastiketta ja tuorepastaa. Aivan taivaallisen herkullista ja maukasta, kertakaikkiaan! Ah, nam!

Jälkiruuaksi marjapiirakkaa ja vaniljajäätelöä, tämäkin taivaallisen hyvää!Palvelu oli moitteetonta ja ystävällistä. Erityismaininta siitä, että saivat kiukkuisen pojan taas hyvälle tuulelle keinolla millä hyvänsä. Tykkäsin ja poikakin oli niin iloinen ja energinen ruokailun jälkeen, että harvoin sellaista näkee. Voin suositella vilpittömästi ja lämpimästi kaikille hyvän ruuan ja tunnelman ystäville. Paikka oli myös erittäin kauniisti sisustettu. Vielä on pari viikkoa aikaa mennä tutustumaan. Toiminta jatkuu elokuun jälkeen taas ensi keväällä/kesällä.
Kiitos!!!!

4 kommenttia: