sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Leimailutaivas

Olinpa siinä sitten ystäväni Jenniinan kanssa Leimailutaivas ja Helmiplaneetta-tapahtumassa. Näyttäisi vähän siltä että lähti hiukan lapasesta tuo shoppailu =). Kaikki oli hienosti järjestetty ja pääsi livenä näkemään kauppojen omistajia sekä blogien kirjoittajia. Kameraa en ottanut mukaan, mutta muissa blogeissa on kiitettävästi kuvia. Taisinpa Jenniinan ainakin yhdestä niistä bongata.

Vietimme tapahtumassa koko päivän ja tunnelma oli erittäin leppoisa. Pientä aloittelijan kömmähdystä itseltäni oli havaittavissa: ennakkolipun kuitti jäi kotiin ja tuntia ennen poislähtöä huomasin, että neuletakkini oli nurinpäin =).
Innolla odotan seuraavaa tapahtumaa helmikuussa!


6 kommenttia:

 1. Oli kiva nähdä eilen... Ihailin eilen illalla vielä niitä sun tekemiäsi sormuksia... Ne on vaan niin nättejä. Olet sinä sitten taitava ;)

  Kyllä se ostaminen aina välillä lapasesta lähtee itse kullakin. On terveellistä välillä pysyä siellä tiskin takana, niin ei niin pahasti pääse lapasesta lipsahtamaan ;)

  VastaaPoista
 2. heh, mä en edes uskaltanu laittaa niitä ostoksia näytille. lippu jäi sitten multakin, mutta onneksi oli nimet listalla. kuten sanottu muuallakin, tosi hienosti järjestetty tapahtuma ja mahtavan hauska päivä, vaikka ei arpajaisissa voitettukaan ;)
  ai näkyikö, mä en oo vielä ehtiny blogeja kurkkia. pitääkin mennä katselemaan... ai kui niin utelias ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Maiju! Itsekin olet melkoisen taitava! =)

  Jenniinalle kiitokset seurasta ja mitään ei tunnusteta...

  Marjo, no ei karannu kyllä yhtään XD

  VastaaPoista