maanantai 20. kesäkuuta 2011

Treffit

Niin paljon on tapahtunut, etten juuri ole ehtinyt päivitellä blogiin mitään.

Korttigallerian Maiju pyysi mua kahviseuraksi muutama viikko sitten. Olikin ilo treffata ja kävimme Toinen Keksi nimisessä kahvilassa kahvilla. Maiju kirjoitti tästä myös blogiinsa ja otti ihania kuvia hienolla kamerallaan =). Tuli mieliteko ostaa itsellekin uusi kamera, eli sitten vain säästämään! Juttelimme suut vaahdossa, koska kummallakin oli kiire jatkamaan matkaa. Kävimme myös sisustuspuoti Lillanissa, mistä Maiju osti tekemäni sormuksen, kiitos siitäkin!
Maiju kirjoitti blogiinsa kolme postausta Salosta, saadaan olla ylpeitä siitä =) Tässä linkki yhteen postauksista.

Maijulla oli tarkoitus käydä askartelupuoti Mulperissa, jonne päästin hänet rauhassa tutkailemaan, vinkkasin ensin kuitenkin loistavasta nappikaupasta Salon napista, missä on maailman ihanin omistaja ja loistavat valikoimat.

Maiju on ihana ja helposti lähestyttävä ihminen, juttua olisi riittänyt vaikka kuinka. Harmi kun oli lähdettävä juuri kun juttu oli mielenkiintoisimmillaan.
Kiitos seurasta ja nähdään taas!

2 kommenttia:

 1. Kiitos näistä ihanista sanoistasi ;)
  Kun tulen seuraavalla kerralla, niin ehdottomasti laitan sulle tekstaria... Raahaan myös tuon toisen osapuolen mukaan tuonne ihanaan Toinen Keksi kahvilaan. Mä olin niin haltioissani tämän reissun jälkeen, että riitti moneksi päiväksi iloa elämään ;)

  Sun sormukset on niin mageita.

  VastaaPoista
 2. Maiju, totta joka sana =)

  Ihanaa, että sä tykkäsit käydä siellä kaffettelemassa myös ja kiitos sormuskehuista, lämmittää mieltä =)

  VastaaPoista