tiistai 3. toukokuuta 2011

A clean house is a sign of a wasted life

Olen tuskaillut askartelu-ja koruilutarvikkeitten kanssa ja pähkäillyt mitä olisi tehtävissä. Minä kun en omista askarteluhuonetta, en edes pienen pientä nurkkausta.

Aina kun haluan jotain tehdä, tapahtuu seuraavaa: Otan esille osan materiaaleista.Huomaan,että tähän sopisi se ja se juttu, missähän se on? Seuraa puolen tunnin kaappien kaivelua ja tavaroiden levittelyä. Jes, löytyi. No mut sit mä tarvisin sen... missähän se on? Kato, täällä oli tää mitä mä viimeksi hain! Tähän sopisikin se yks juttu, mihin mä sen taas laitoin... Tiluli-tilulii... (puhelin soi) Moi! Oletteko kotona jos tullaan käymään? Juu, nähdään tunnin päästä,moi! Aaargh! Kauhee siivo, äkkiä tavarat vaan johonkin pois tieltä. Ystävät saapuvat ja vietämme oikein kivan illan. Ystävät lähtevät.No niin, takaisin askartelujen pariin kun tarvitsen kortin huomiseksi. Hmm... mihin mahdoin paniikissa laittaa sen...Jne.jne. Kierre on valmis.

Joskus saan sellaisen puhdin, että käyn kaiken läpi ja järjestän hienosti omille paikoilleen joka ikisen kikkareen, mutta ei tarvita kuin yksi paniikkisiivous ja Tadaa, työn tulokset ovat poissa. En siis valita siitä, että ystävät käyvät kylässä, ei, se on elämän suola. Valitan sitä kun ei ole mitään paikkaa missä toteuttaa itseään. Että saisi rentoutua eikä aina tuskailla jos tavarat jäävät ruokapöydälle. Niin ettei kukin perheenjäsenemme söisi yksinään pienessä pöydälle raivatussa tilassa. Meidän asunto on juuri sopivan kokoinen, jos ei tarvitse työhuonetta. Se olis vaan tosi kiva.

Bongasin loistavan blogin, missä pähkäillään säilytyksellisiä juttuja. Askartelutila, "Ihania askarteluhuoneita, inspiroivan säilytystavan etsintää ja ja vinkkejä askartelutarvikkeiden järjestämiseen".

Kyseisen blogin lukeminen hälventää tuskaani hieman, vaikka toisaalta kun lukee osiota Lauantain unelmahuone, en voi olla kadehtimatta. Ihan pikkasen vaan =)

Hyvää kevättä!

7 kommenttia:

 1. Itsellä vastaavanlainen ongelma, kun harrastaa niin käsitöitä, korttiaskartelua että koruilua, niin tavaraa on joka nurkka täynnä (ja mitään ei koskaan löydä) vaikka työpöytänurkkaus löytyykin. Ne vaan eivät yksinkertaisesti mahdu sinne...

  VastaaPoista
 2. Hihhei, mulla on vuodesohva, jossa on kummallakin puolella korutarvikkeita ym. ja keskellä takapuolen mentävä aukko:-D

  VastaaPoista
 3. Tuo koru on aivan kuin sorbettia:-)

  VastaaPoista
 4. Kiva, että olet löytänyt tuon blogimme ;)
  Tuo blogi sai alkunsa siitä, että mua ahdisti kun kaikki vinkit askartelutarvikkeiden säilytyksestä oli milloin missäkin. Siitä syntyi ajatus, että Suomeen on perustettava blogi, josta kaikki löytyy yhdestä paikasta. Siitä se ajatus sitten lähti ;)

  VastaaPoista
 5. Hei vaan Nafisan, Helinä ja Maiju!

  Ihanaa etten ole tuskani kanssa yksin, moni varmaan jakaa nämä tunteet, jakakaa ihmeessä myös vinkkinne! Kiitos! =)Ja kiitos Maiju & kumppanit tuosta blogista!

  VastaaPoista
 6. Hei. Olen kattellu tätä sinun blogia, ei voi muuta sanoa, kun että on ihana ja niin kivoja juttuja täällä.
  Ja mitä askartelutilaan tulee olen itse niin sanotusti "sohvanvaltaaja". On kaikki sohvalla levällään siis korttijutut ja tehen jakkaran päällä niitä. Ja helmet tuossa tuolilla ja pakit lattialla ja tehen niitä tässä tietsikkapöydällä :)Ja kun yövieraita tulee niin ei muuta kun pakkaa laatikoihin kaikki. Mutta kyllä se siitä :) Hyvää kevättä.

  VastaaPoista
 7. Voi kiitos sulle, Askartelin itte! Tuo kuulostaa niin tutulta tuo "pakkaan laatikoihin kaikki".

  VastaaPoista