maanantai 20. kesäkuuta 2011

Polttarit

Rakas ystäväni pyysi kaasoksi häihinsä ja tokihan ne oli polttarit järjestettävä! Keksittiin huijaustarina illan kulusta tulevalle morsiolle ja läpi meni kuin väärä raha! Oikeasti yllätimme hänet työstään kuoharien kera ystäväporukalla.

Jatkoimme matkaa, mihinkäs muuhun kuin Toinen Keksiin aamiaiselle. Aivan mahtavasti järjestetty tarjoilu: oli salaattia, foccaciat, smoothieta, lattea ja suklaanmaistajaiset vielä loppuun. Niin taivaallista!

Tästä jatkoimme matkaa Tankotanssimaan Turkuun =) Sattuneesta syystä siitä ei ole yhtään kuvaa nyt saatavilla.

Seuraavana menimme ihanaiseen VintagEija's putiikkiin missä saimme ruhtinaallisen palvelun kera kuohujuomien ja naposteltavien. Henkilökunta oli erittäin mukana meidän jutuissa ja sain myös tilaamani halterneckmekon, boleron ja tyllialushameen. Niistä tuli tosi kivat!Jatkoimme matkaa Intialaiseen ruokapaikkaan Delhi Darbar, johon ehkä saimme porttarin liiallisen kikattelun tuloksena. Lisää liisiä! Ruoka oli oikein makoisaa ja seura sitäkin parempaa.
Viimeisenä pysähdyspaikkana oli Naantalin Palo ,paikka joka vei meidän kaikkien sydämen. Suosittelen! Saunotimme morsianta parvisaunassa, mistä oli näkymät merelle. Aamiaiskorista löytyi yllätys =)
Palautimme morsion seuraavana päivän kotiin hyvinvoivana ja onnellisena, kiitos kaikille osallistuneille ihanille naisille <3

8 kommenttia:

 1. Oi että, ihana juttu kuvineen. Varmasti muistaa tämän reissun:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos vielä, tätäkin kautta, armas kaasoni! Reissu on ihana ja ikimuistoinen. Ja kiitos vielä erityisesti siitä, ettet ladannut tankotanssivideota sivupalkkiin ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos visiitistä Askartelin itte =).

  Lotta, videon latausta suunnitellessa...

  VastaaPoista
 4. Ihanissa paikoissa olette käyneet ja hauskaa tuntui olevan...;)

  VastaaPoista
 5. Haa, tankotanssi videon latausta odotellessa...

  Blogin uusi ilme on tooosi kiva (jos ja kun en ole aiemmin muistanut varmaan mainita) ja ihanan näköiset polttarit ootte järkänneet! :)

  terkkusii,
  Mia

  VastaaPoista
 6. MinnaP, hauskaa oli kyllä =)

  Mia, saattaa olla, että tankotanssivideo ei tänne koskaan lataudu =)

  VastaaPoista
 7. Mäkin kannatan sen videon lataamista... Voihan sitä vähän vilauttaa muillekin (heh, heh).

  VastaaPoista