maanantai 20. heinäkuuta 2009

Matildan maailmaaPitää tehdä oikein oma posti Matildan maailmasta, nallepuodista Larsmossa. Siellä oli niin ehtoinen ja mukava emäntä. Aina yhtä mukavaa käydä. Ihan kuin kotiinsa tulis!
Aluksi keitti meille kahvit ja päivän leivoksina sydänmansikka, nam! Edulliseen hintaan. Tänne on helppo löytää, kun vaan seuraa ohjeita. Edulliset hinnat, jopa nalleilla. Paikassa on kaksi osaa. Antiikkimyymälä ja Nallepuoti. Löytyy jos jonkinnäköistä tilpehööriä. Suosittelen! Kokkolassa ainakin N-Style myy Matildan tikkaustauluja. Oikeesti kiva paikka ja jos mahdollista, vielä kivempi omistaja. =)

4 kommenttia:

 1. Aika hyviä uusia kuvia. Tuo eka Nallepuoti, ja tuo missä tauluja on varsinkin hyviä ... hyvä valo niissä. Ei ollu turha ostos tuo kamera.
  Hyviä lähäreitäkin sillä saa (vanhemmassa postissa).

  VastaaPoista
 2. Eikös vaan, Nakki! Oon pari kuvaa ottanut... Nallepuodissa oli hätäisiä kuvia kun mukana oli Killi Kissa jonka kiukkupussi jäi kotiin...

  VastaaPoista
 3. Joo kuvat on tosi makeita,kiitosta vaan "kannatuksesta".Ei meinaa blogiinkaan ehtiä nyt kun lomalaiset vihdoin ovat saapuneet tälle seudulle.Ja mansikoita piisaa...

  VastaaPoista
 4. Moikka vaan! Kiitos vielä, varmasti tullaan taas käymään uudestaan!

  VastaaPoista