maanantai 8. elokuuta 2011

Hangossa Makaronitehtaalla


Vihdoinkin meillä oli aikaa lähteä Hankoon herkuttelemaan. Koko kesän olen tätä hetkeä odottanut. Makaronitehtaalla oli tehty lisää remppaa ja alakerta oli saatu todella kauniiksi sisustustapetein ja ihanin materiaalein. Ensimmäisenä sisään astuessa vastaan leijuu huumaava tuoreen yrtin tuoksu. Tunnelmallinen miljöö ja taidolla valmistettu Italialainen ruoka saavat veden herahtamaan kielelle. Makaronitehtaassa valmistetaan itse niin pastat kuin makkaratkin. Yrtit on myös itsekasvatettu, tietenkin! Olen myös aiemmin kirjoittanut täällä blogissa paikasta, joten viime kesältä löytyy myös kunnon kuvapläjäys.

Otimme alkuun antipastolautasen ja talon leipää. Pääruuaksi otin kylmäsavulohipastan lempeällä chilikastikkeella joka oli vivahteikkaasti maustettu ja todella maukas, ah mikä nautinto! Pakko oli hieman jättää kun en vaan jaksanut syödä koko annosta. Mies tilasi pastaa jättikatkaravuilla ja oli oikein tyytyväinen valintaansa. Jälkiruuaksi oli tietty pakko ottaa Tiramisu, jota en ole aiemmin ravintolassa tilannut. Herkku oli erittäin raikas ja täyteläinen!

Jälleen kerran kokonaisvaltainen hyvänolon kokemus alusta loppuun asti! Parhautta! Pidän myös paikan asiakaspalvelusta, siellä todellakin palvellaan asiakasta ystävällisesti hymyillen! Kannattaa piipahtaa jos on hyvän ruuan ystävä ja ymmärtää kauniin ympäristön päälle. Makaronitehdas on auki vielä elokuun, hopi hopi, vielä ehtii!

Kiitos ihanaiselle Makaronitehtaan henkilökunnalle, joka teki viimeisestä lomapäivästäni mieluisan!!!!!


4 kommenttia:

 1. Kuules sielunsisko!

  Söin täsmälleen samat sapuskat, kun oltiin Tehtaalla :D

  Kiva, että nautitte!

  -L

  VastaaPoista
 2. Ihanko totta! Hih! Meinasin ottaa eriä, mutta kun olin sitä jo aiemmin maistanut. =)

  VastaaPoista
 3. Kiitos, kävinkin jo kurkkamaamassa =)

  VastaaPoista