keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Kokkolan asuntomessuilla

Olen pähkäillyt miten laittaisin kuvat messuilta, koska mulla ei ole hajuakaan mikä kuva on mistäkin kohteesta. Meillä oli messuilla aikaa vajaa neljä tuntia ja se oli todellakin aivan liian vähän. Alue oli ihana ja paluu kotiin messujen jälkeen oli ankea.

Ollapa merenrantatontti, ai niin juu ja se asunto siellä. Niillä asukkailla on kuitenkin talvella varmaan ihan kauheen kylmä. Yhtään en talvella haluais juoda kuumaa teetä aurinkoisella terassilla kääriytyneenä vilttiin. Tai pakkasella olisi tosi inhoittavaa istua poreammeessa ja katsella jäällä hiihtäviä sporttisia ihmisiä. Huoh!

Nerokkain ja karsein idea oli ehkä kuntosalilaitteet kerrostalojen pihalla. Haluaisinko sinne mennä kaikkien pällisteltäväksi tärisyttelemään läskejäni? Tai no, joku varmaan haluaa.

Paljon kauniita valaisimia ja kauniita sisustuselementtejä. Osittain mielestäni paljon hukkatilaa mutta se johtuu oman asunnon ahtaudesta kenties. Aina kun näimme toimivan, suuren kodinhoitohuoneen tai vaatehuoneen, pääsi huokaus. Olisi ne asunnot vaan hienoja, ehkä sit joskus, joopa-joo. Sauna rannassa mistä pääsee suoraan uimaan ja näkee kauniit maisemat. Jos olisi tuollainen koti sieltä ei voisi koskaan poistua. Eikä olisi kyllä varaakaan. No mut, ihmisellä täytyy olla tavoitteita! Kymmenen vuoden päästä naureskelen tätä tekstiä ja omistan tuollaisen talon! =)Laittelen lisää kuvia myöhemmin, se o moro!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti