lauantai 9. huhtikuuta 2011

Ritarisynttärit

Rakas poikani täytti vuosia ja järjestimme hänelle ritatisynttärit. Juhlat onnistuivat hienosti, vaikka pienimies oli edeltävän viikon kipeänä. Olin tehnyt ritareille olutlaatikoista kilvet ja mies teki pahvisen lohikäärmeen. Kun hirviön sydämeen kosketti miekalla, tai linnanneidot kädellä, se alkoi raivoisasti karjua.

Linnakakkuun oli tehty hammastikkuihin liput samasta paperista kuin viirit, joita oli laitettu kattoon kiinni pitkin asuntoamme. Lopuksi oli vielä paljon odotettu onginta johon pääsivät vain ne rohkeat vieraat, jotka uskalsivat koskettaa hirmuisen lohikäärmeen sydäntä.

Tarjolla oli myös lohirullaa, valkosuklaajuustokakkua, ananasta cocktailpaloilla, nakkipiiloja, riisimarenkikakkua, popcorneja, nameja, suolakaloja, persikkapiirakkaa, Daim-muffinsseja, keksejä.

Vieraat olivat kaikki pukeutuneet tosi hienosti.Oli oikein leppoisat juhlat! Kiitos kaikille ihanille vieraille ja äipälleni, joka teki lähes kaiken tarjoilun!

5 kommenttia:

 1. Voi veljet mitä herkkuja sä oot taas loihtinut! Ihanat pirskeet! :) Onnittelut vielä 5 vuotiaalle ritarille!!

  t. Mia & Siiri

  VastaaPoista
 2. Jaa nythän mä vasta huomasin, että tarjoilut oli äitisi tekemiä! Mutta siis hyvältä näyttää ja toi lohikäärmen sydämen kosketus miekalla + karjaisut päälle on siis ihan huippu juttu!

  t. Mia edelleen ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitti Mia ja Siiri! Mä leivoin itse daim-muffinssit ja juustokakun. Lohikäärme juttuineen oli miehen idea ja hän myös toteutti sen, laitan siitä myöhemmin kuvan, missä ei ole ihmisiä.

  VastaaPoista
 4. Kitos kommentistasi... Vastasin sulle mun blogiini... ja heitin sinne, että kun kohta alkaa mökkikausi ja jos olen tulossa Saloon, niin voisi mennä kahville ja käydän teidän askartelukaupassa.... en ole vielä päässyt siellä käymäänkään ;)

  VastaaPoista
 5. Moi Maiju! Ilmoittele, niin tulen sun kanssa istumaan Toinen Keksi-kahvilaan kahvittelemaan ja höpöttelemään =)

  VastaaPoista