lauantai 19. maaliskuuta 2011

Mihin se aika oikein katoaa?

Ei voi olla totta että on jo maaliskuu! Siitä on siis melkoisen pitkä aika kun olen viimeksi blogiani päivittänyt. Taitaa olla menossa ne elämän ruuhkavuodet, joopa-joo. Jatkuvasti pitää olla liikkeessä ja keksiä kaikkea uutta, sekä askartelussa ja koruilussa, että muualla elämässä.

On tullut tehtyä koruja, mutta osan olen lähettänyt maailmalle ilman kuvausta, harmi! Sama juttu myös korteissa. On huono valaistus, ei ehdi ja muita koottuja selityksiä. Yllä juuri niitä huonolla valaistuksella otettuja kuvia. Toinen on ystävän vuosi sitten tilaama, toinen on samalle ihmiselle tehty synttärilahja. Lahja valmistui toissa päivänä ja synttärit olivat siis heinäkuussa. Että tältä pohjalta.

Olen myös osallistunut Café Salossa järjestettyyn Knippailijoiden kokoontumiseen. Sinne siis naiset tulevat viettämään aikaa keskustellen, käsitöitä tehden ja nauttimaan kahvilan herkuista.

Lupaan parantaa tapani ja päivittää taas blogiani useammin. Voikaa hyvin!


3 kommenttia:

 1. Kivoja koruja ja kiitos olit liittynyt lukijaksikin minulle ♥
  Jeps kevättä mennään ,tänään tupruttaa lunta, mutta iloinen kevät mieli on ja sitä toivotan sinullekin :)
  T
  Seijastiina

  VastaaPoista
 2. No tuota ajan katoamista minäkin olen ihmetellyt :D :D Luulin sinun jo hautautuneen lumeen :D Kiva kun tulit taas näkösälle:)
  Ja tervetuloa osallistumaan oman blogini synttäriarvontaan :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos Seijastiina!Kiitos samasta aiheesta myös itsellesi =) Tänään on ollut keväinen auringon paiste ja räystäät tippuu. Kyllä se kevät sieltä tulla jolkottelee!

  Marjo, täytyypä heti osallistua. On ollut tosiaan kaikennäköistä niin tänne ei vaan ole ehtinyt, muka. Kiva kuulla sinustakin!

  VastaaPoista