lauantai 25. joulukuuta 2010

Hyvää Joulua!

Tässä on meidän kuusi ja sen myötä toivotan teille kaikille ihanaa ja lämmintä joulua!!!!Sain ystävältä tällaisen piparitalon, aivan ihana! Siinä on paljon helmiä ja muuta aiheeseen liittyvää! Eipä ole ikinä ennen ollut näin upeaa taloa! Kiitos muru <3

Alla pari tämänvuotista joulukorttia. Myyjäiset meinasivat viedä kaiken ajan, mutta sain puristettua itsestäni vielä kortit. Tällä kertaa ahisti hiukan, miksei niitä voi koskaan aloittaa ajoissa, esimerkiksi Juhannuksena... Tässä olen lainannu Mulperin Minnan ideaa ja vähän soveltanut omanlaiseksi.Tässä oli tilattu joululahja: sormus ja korvakorut. Lasihelmiä ja hopeiset koukut.
Myös tämä oli tilattu joululahja. Sormus ja kaulakoru. Lasihelmiä ja hopeoidut metalliosat. Meinasi mennä toimitus pitkäksi, kun puuttui oikean värinen sydän. Onneksi sellainen löytyi lopulta Helmipuoti Helmiäisestä, kiitos Satu!

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin! Moroo!


6 kommenttia:

 1. Ihanat sävyt tässä alemmassa setissäsi:D ja tuo piparitalo on yliveto. Tyttäreni kanssa taannoin teimme, mutta totesimme että insinööritaitomme ei riittäneet ja sen jälkeen taloja ei liiemmin ole syntynyt.

  VastaaPoista
 2. Kiitos visiitistä! Juu, ei ole mun heiniä myöskään tuon piparkakkutalon teko, todellakaan XD

  VastaaPoista
 3. Kiitos kaunis ihanasta joulukortista! Ja tuo piparitalo on kyllä ihan ässä!! Ootte te likat kyllä tosi taitavia. :)


  t. Mia & Sipsukka

  VastaaPoista
 4. Kiitos Mia ja Sipsukka! Ihanaa joulua ja nähdään taas ensi vuonna!

  VastaaPoista
 5. Hyvää joulun jatkoa sinullekin ;)

  VastaaPoista
 6. Ihanuuksia täällä <3
  Mukavia joulunpyhiä!

  VastaaPoista